24 Март 2013
160828
Постни картофи с грах
Зеле с картофи
Сарми от картофи и грах
Постен боб с алабаш и картофи
Постни картофи с чесън яхния
Постни картофи в кисел сос
Картофи, задушени със зеленчуци
Картофи с магданоз
Постна леща с картофи
Сарми от картофи и грах
Продукти за 4 порции: 2-3 моркова, 1 парче целина, 500 г картофи , 1 ч.ч. грах от консерва, 1 к.ч. олио, 8 листа от кисело зеле, 1 к.ч. зелев сок, черен пипер, сол.
Сваряваме картофите, морковите и целината в подсолена вода и ги нарязваме на кубчета. Прибавяме отцедения грах от консервата, половината от мазнината, сол и черен пипер на вкус. Разбъркваме сместа и я разделяме на 8 части, всяка от които загъваме в лист от кисела зелка. Нареждаме сармите в подходящ съд, заливаме ги със зелевия сок, останалата мазнина и 1 ч.ч. топла вода. Захлупваме и задушаваме на тих огън, докато омекнат зелевите листа и ястието остане на мазнина.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари