Йенска тенджера рецепти

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Свинско в йенска тенджера
298426

Свинско в йенска тенджера


 1,5 кг месо нарязано като за пържоли
400гр пушено сирене (или кашкавал)
450г кисело мляко
черен пипер
сол
краве масло
чубрица

Начин на приготвяне:
Нареждате 1 ред месо, поръсвате с поправки и сол,нареждате 1 ред пушено сирене (или кашкавал), малко масло, така нареждате в същият ред до като стигнете почти до края.(Трябва да оставите 3-4 см свободно място защото яденето при приготвянето може да изкипи и да ви създаде допълнителна работа).
Заливате с млякото, заxлупвате тенджерата ,слагате във фурната и включвате на 250-300градуса (ако фурната е електрическа 250градуса са достатъчни).
Пече се около 1 час .
Яденето се сервира топло.
Приятен апетит! 

1 2 3 4 5 6
7
8 9
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft