28 Юни 2012
298426
Свинско с гъби в йенска тенджера
Риба в йенска тенджера
Зеленчуци в йенска тенджера
Пилешко със сметана и броколи в йенска тенджера
Свинско със сметана в йенска тенджера
Телешко в йенска тенджера
Свинско в йенска тенджера
Пилешки гърди в йенска тенджера
Парти бутчета в йенска тенджера
Свинско в йенска тенджера
1,5 кг месо нарязано като за пържоли
400гр пушено сирене (или кашкавал)
450г кисело мляко
черен пипер
сол
краве масло
чубрица
Начин на приготвяне:
Нареждате 1 ред месо, поръсвате с поправки и сол,нареждате 1 ред пушено сирене (или кашкавал), малко масло, така нареждате в същият ред до като стигнете почти до края.(Трябва да оставите 3-4 см свободно място защото яденето при приготвянето може да изкипи и да ви създаде допълнителна работа).
Заливате с млякото, заxлупвате тенджерата ,слагате във фурната и включвате на 250-300градуса (ако фурната е електрическа 250градуса са достатъчни).
Пече се около 1 час .
Яденето се сервира топло.
Приятен апетит!
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари