Бързи ястия на тиган за вечеря

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Свинско и черен дроб на тиган
539989

Свинско и черен дроб на тиган

1 кг свински черен дроб
1 кг от по-мазното свинско месо
1 стрък праз
1 свинско було
3 с. л. червен пипер
1 к. ч. чубрица

черен пипер и сол на вкус
1 ч.ч. зелев сок
Приготвяне:

• Черният дроб, месото и почистения и нарязан праз се смилат с машинка за месо.
• Добавят се всички подправки и сместа се разбърква добре.
• В тава се разстила булото, върху него се изсипва цялата смес и се завива с булото.
• Пече се във фурна при 250 градуса, докато отгоре се зачерви.
• Тавата се вади и булото с плънката се нарязва на квадрати като баница.
• Залива се със зелевия сок и се пече още 15 минути.  

1
2
3 4 5 6
Бърза кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft