Бързи ястия на тиган за вечеря

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Черен дроб на тиган с домати
539997

Черен дроб на тиган с домати

300 г черен дроб (телешки или свински)
1 кг домати
1 глава чесън
100 мл олио
сол
Приготвяне:

• Дробът се нарязва на парчета.
• Доматите се бланшират в гореща вода, и обелват се и се смилат.
• В тиган се сгорещява олиото.
• Изпържват се парчетата дроб.
• Прехвърлят се в чиния, която е застлана с кухненско руло.
• В същия тиган и мазнина се задушават смлените домати, докато се получи гъст сос.
• Връща се дробът.
• Прибавят се обелените и нарязани скилидки чесън и сол.
• Дробът се задушава, докато остане на мазнина. 

1 2 3 4
5
6
Бърза кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft