2 Август 2012
539984
Пиле на тиган
Свинско и черен дроб на тиган
Шницели с картофи и кайма на тиган
Топчета от кайма с ориз на тиган
Черен дроб на тиган с домати
Картофи по селски на тиган
Свинско и черен дроб на тиган
1 кг свински черен дроб
1 кг от по-мазното свинско месо
1 стрък праз
1 свинско було
3 с. л. червен пипер
1 к. ч. чубрица
черен пипер и сол на вкус
1 ч.ч. зелев сок
Приготвяне:
• Черният дроб, месото и почистения и нарязан праз се смилат с машинка за месо.
• Добавят се всички подправки и сместа се разбърква добре.
• В тава се разстила булото, върху него се изсипва цялата смес и се завива с булото.
• Пече се във фурна при 250 градуса, докато отгоре се зачерви.
• Тавата се вади и булото с плънката се нарязва на квадрати като баница.
• Залива се със зелевия сок и се пече още 15 минути.
Бърза кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари