29 Януари 2012
705073
Свинско филе във фурна
Свинско месо в гювечета
Свинско с марината на фурна
Свинско месо със зеленчуци на фурна
Свински джолан с кожичка в гювеч
Свинско на фурна
Задушени свински ролца
Задушено свинско с гъби в гювеч
Месо с картофи и чубрица в гювеч
Свинско месо със зеленчуци
Свинско месо в гювечета
Порции: 4
Необходими продукти:
800 г. крехко свинско месо
125 г. масло
100 г. настърган кашкавал
4 гл. лук
4 червени чушки
4 яйца
300 г гъби
2 с.л. горчица
кимион
черен пипер
магданоз
сол
Начин на приготвяне:
Нарежете месото на кубчета, поръсете със сол, ситно нарязан магданоз, лук и чушки, сложете кимиона и горчицата объркайте всичко и оставете в хладилника около 3-4 часа. Разпределете месото, нарязаните гъби и маслото в 4 гювечета, сложете капачета или покрийте с фолио. Печете около 1 час на умерена фурна, махнете капачетата поръсете с кашкавала и чукнете по 1 яйце, като се забули яйцето, ястието е готово.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари