29 Януари 2012
705070
Свинско филе във фурна
Свинско месо в гювечета
Свинско с марината на фурна
Свинско месо със зеленчуци на фурна
Свински джолан с кожичка в гювеч
Свинско на фурна
Задушени свински ролца
Задушено свинско с гъби в гювеч
Месо с картофи и чубрица в гювеч
Свинско месо със зеленчуци
Свинско месо със зеленчуци
Порции: 4
Необходими продукти:
500 г. свинско месо
100 г. зелен фасул
100 г. грах
2 бр. чушки
1 бр. морков
1 бр. малък син домат
2 бр. червени домата
магданоз
черен пипер
червен пипер
олио
1 бр. лук
Начин на приготвяне:
Свинското месо се реже на кубчета и се пържи в малко олио до зачервяване. Изважда се и на негово място се слага нарязаният лук, бърка се малко и се добавят нарязаните зелен фасул, чушки, морков, син домат и грах като поомекнат се добавят настърганите домати, бърка се от време на време. Като се посгъсти, сместа се изсипва в тава или гювеч заедно с месото добавя се черния пипер, червения пипер, солта магданоза и 1 ч.ч. вода. Пече се 1 час на 200 градуса.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари