Йенска тенджера рецепти

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Свинско с гъби в йенска тенджера
298413

Свинско с гъби в йенска тенджера

500 г свински шол
500 г пресни гъби
3 бр. едри картофи
2 големи глави лук
1 бр. морков
100 г грах (стерилизиран)
100 г броколи
100 мл червено вино
100 мл олио
1 с.л. черен пипер
1 с.л. горчица
1 с.л. сол
3 с.л. доматено пюре (лютеница)
соев сос
пресен магданоз

В тенджера се загрява половината олио и се запържва до зачервяване нарязаното на хапки месо заедно с черния пипер. Отделя се от котлона и се добавят горчицата, соевия сос, лютеницата и виното. Нарязаните на едро гъби и лук на шайби се запържват с останалата част от олиото. В йенска тенджера се подреждат на редове обелените и нарязани картофи, месото и гъбите. Най-отгоре се завършва с граха, морковите, нарязани на кубчета и броколите на розички. Добавя се 1/2 ч.ч. вода и се пече на 200 С около час и половина. При готовност се поръсва с пресен магданоз, нарязан на ситно.

1
2 3 4 5 6 7 8 9
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft