6 Март 2012
991687
Шоколадов пудинг
Желе с мляко и сметана
Бананов сладкиш
Сладкиш с пандишпаново тесто
Плодова пита
Сладкиш с кисело мляко
Лесен сладкиш
Сладкиш с ябълки и карамел
Нов вид реване
Мус с кафе
Черен сладкиш
Сладкиш с ябълки и карамел
1. В тавичка се карамелизират 1 чаша захар и 125гр. ч.масло до розово. Маха се от котлона.
2. Върху карамела се подреждат 1 ред на кубчета нарязани 2 ябълки.
3. А върху ябълките се изсипва следната смес: 3 яйца, 1 ч. чаша захар, 1 ч. брашно, бакпулвер.
Пече се до зачервяване в умерена фурна около 30 мин. Докато е топло, се обръща върху чиния. Останалият карамел на дъното на тавичката се вари с 1 ч.ч. вода на котлона. С получения сироп се полива сладкиша.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари