29 Януари 2012
510454
Карбонара (оригинални италиански)
Спагети на фурна
Спагети с маслини, сирене, кренвирши и кетчуп
Спагети със сос болонезе
Спагети Карбонара
Спагети по Сицилиански
Спагети със сметана и яйца
Спагети с четири сирена
Спагети с майонеза
Спагети с гъби и грах
Спагети на фурна
Необходими продукти:
1 пакет спагети
1 шпеков салам(става и луканков)
5-6 гъби
250-300 г. кашкавал
3-4 яйца
1 к.ч. олио
Начин на приготвяне:
Спагетите се варят в подсолена вода. Гъбите също се варят. Докато се варят спагетите и гъбите си правите много гъста смес от яйцата и кашкавала. Нарязвате шпековия салам на 1/4 кръгове. Вземате една средно голяма тава и хубаво я намазвате с олиото. Когато спагетите и гъбите са готови ги вадите и отцеждате. Слагате ги в тавата заедно с нарязания шпеков салам. Разбърквате хубаво. Покривате отгоре със сместа от яйцата и кашкавала. Печете 5-10 на 250 градуса отгоре и отдолу до получаване на златиста коричка. След това намаляте градусите до 150 и превключвате само на долен реотан.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари