29 Януари 2012
510432
Карбонара (оригинални италиански)
Спагети на фурна
Спагети с маслини, сирене, кренвирши и кетчуп
Спагети със сос болонезе
Спагети Карбонара
Спагети по Сицилиански
Спагети със сметана и яйца
Спагети с четири сирена
Спагети с майонеза
Спагети с гъби и грах
Спагети с четири сирена
Порции: 3-4
Необходимо време: 15-20 мин.
Необходими продукти:
1 п. спагети
200 мл. заквасена сметана
100 г. сирене
50 г. топено-пушено сирене
50 г. кашкавал
пармезан на око
Начин на приготвяне:
Във вряща вода слагаме спагетите за около 10 мин. Докато спагетите се приготвят, в тефлонов тиган (или тенджера) приготвяме соса.
Първо слагаме сметаната разбиваме я хубаво и към нея добавяме натрошеното сирене, настъргания кашкавал и топеното сирене. Хубаво забъркваме сместа и леко я запържваме на слаб огън за около 5 мин. В това време вадим готовите спагети, изцеждаме ги и слагаме в тигана към соса за 3-4 мин. (като през цялото време ги бъркаме). Разпределяме спагетите по порции и ги поръсваме с пармезан.
Бон апети :)
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари