29 Януари 2012
510432
Карбонара (оригинални италиански)
Спагети на фурна
Спагети с маслини, сирене, кренвирши и кетчуп
Спагети със сос болонезе
Спагети Карбонара
Спагети по Сицилиански
Спагети със сметана и яйца
Спагети с четири сирена
Спагети с майонеза
Спагети с гъби и грах
Спагети по Сицилиански
Порции: 4
Необходими продукти:
за соса:
3-4 пресни домата;
пресен босилек;
зехтин;
2-3 средно големи картофа;
1 патладжан;
сирене и кашкавал;
спагети;
Начин на приготвяне:
Доматите, босилека и зехтина се намачкват с хаванче и чукче или се пасират с блендер.
След това слагаме да се пържат картофите, след това патладжаните и да се сварят спагетите.
Всичко това се смесва и се поръсва със сирене, кашкавал или италианско сирене, и малко пресен босилек.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари