1 Април 2012
534515
Хрупкави пай-бюреци ЗАКУСКА
Пантофки изненада ЗАКУСКА
Бърза топла закуска с франзела ЗАКУСКА
Кавърма с гъби в гювеч ОБЯД
Сръбска плескавица ОБЯД
Огретен с картофи и сирене ОБЯД
Бърза скумрия с домати ВЕЧЕРЯ
Яхния с картофи, грах и тиквички ВЕЧЕРЯ
Постен Манастирски гювеч ВЕЧЕРЯ
Сръбска плескавица ОБЯД
1 кг телешка кайма
2-3 скилидки чесън
1-2 бр. люти чушлета
За плънката:
300 г пушени гърди или шунка
300 г кашкавал
1 с.л. вегета
1 скилидка чесън
1 с.л. червен пипер
Каймата се обърква добре с нарязаните на много ситно чесън и люти чушлета. Продуктите за плънката се нарязват много ситно и се разбъркват с червения пипер и вегетата. От каймата се правят големи кюфтета, слага се 1 с.л. от плънката и се покрива с второ по-малко кюфте, като ръбчетата се обръщат и притискат. Пекат се на силна скара.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари