ПОНЕДЕЛНИК Панирана тиквичка с плънка
ПОНЕДЕЛНИК Пилешки бон филенца с бадеми и мед
ВТОРНИК Чушки и домати със сирене на фурна
ВТОРНИК Руло от кренвирши
СРЯДА Бързи чушки бюрек
СРЯДА Бяла риба пане
ЧЕТВЪРТЪК Летен омлет
ЧЕТВЪРТЪК Ястие с кайма, картофи и гъби
ПЕТЪК Задушени гъби с домати и джинджифил
ПЕТЪК Шунка, сирене и картофи със заливка на фурна
СРЯДА Бяла риба пане
500 гр. филе от бяла риба (по избор)
сокът от 1 лимон
4 с.л. зехтин
200 гр. настърган на ситно кашкавал
2 яйца
10 с. л. брашно
10 с. л. галета
сол и черен пипер на вкус
олио за пържене
Нарязваме на едро рибата и я мариноваме с лимоновия сок, 4 с. л. зехтин и черен пипер и сол на вкус. Оставяме да престои 20 минути. Смесваме брашното, галетата и настъргания кашкавал. Разбиваме яйцата. Потапяме парчетата риба първо в яйцата, а след това оваляме добре в сместа от брашното, галетата и кашкавала. Пържим в предварително загрято олио до готовност и от двете страни.
Вкусна кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари