ПОНЕДЕЛНИК Панирана тиквичка с плънка
ПОНЕДЕЛНИК Пилешки бон филенца с бадеми и мед
ВТОРНИК Чушки и домати със сирене на фурна
ВТОРНИК Руло от кренвирши
СРЯДА Бързи чушки бюрек
СРЯДА Бяла риба пане
ЧЕТВЪРТЪК Летен омлет
ЧЕТВЪРТЪК Ястие с кайма, картофи и гъби
ПЕТЪК Задушени гъби с домати и джинджифил
ПЕТЪК Шунка, сирене и картофи със заливка на фурна
ПОНЕДЕЛНИК Пилешки бон филенца с бадеми и мед
за 4 порции:
1 кг. пилешки бон филенца
3 с.л. бадемово брашно
2 с.л. разтопен мед
20 гр. бял сусам черен пипер
майорана и сол
зехтин
розови домати
спанак
рукола
Сложете бон филенцата в дълбок съд. Поръсете ги с бадемовото брашно, сусам, черен пипер, майорана и сол. Накрая прибавете разтопения мед и зехтин. Разбъркайте добре, за да се овкусят равномерно филетата. Покрийте ги и ги оставете в хладилника за 1 час.
В загрят тефлонов тиган изпечете филетата за около 2 - 3 минути, за да останат крехки и сочни. Пропорциите за салатата оставям на Вас :) Поднесете порция от бонфилетата върху свежата салата.
Вкусна кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари