ПОНЕДЕЛНИК Панирана тиквичка с плънка
ПОНЕДЕЛНИК Пилешки бон филенца с бадеми и мед
ВТОРНИК Чушки и домати със сирене на фурна
ВТОРНИК Руло от кренвирши
СРЯДА Бързи чушки бюрек
СРЯДА Бяла риба пане
ЧЕТВЪРТЪК Летен омлет
ЧЕТВЪРТЪК Ястие с кайма, картофи и гъби
ПЕТЪК Задушени гъби с домати и джинджифил
ПЕТЪК Шунка, сирене и картофи със заливка на фурна
ПОНЕДЕЛНИК Панирана тиквичка с плънка
1 средно голяма тиквичка
сол
за панировката:
3 с.л. брашно
2 яйца
за пълнежа:
1 яйце
100-150 гр. сирене
олио за пържене
Нарежете тиквичката на много тънки кръгчета. Посолете със сол и оставете за около час, за да се изцеди водата и да омекнат. Разбийте яйцата за панировката. В отделен съд натрошете сиренето и разбъркайте с яйцето. Вземете кръгче от тиквичката, сложете една чаена лъжичка от сместа, залепете с друго кръгче. Оваляйте в брашно, после потопете в разбитите яйца и изпържете до златисто.
Вкусна кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари