Какво да сготвя с гъби

вход през zajenata.bg
446967

Супа от гъби

1 малка глава лук
60-70 г. кр. масло
250 г. гъби кладница (или друг вид крехки гъби , може и с печурки , но пресни)
прясно мляко - 300 мл
1 суп. л. брашно
сол
чер пипер
лимонов сок

Начин на приготвяне:
Запържваме нарязаният на ситно лук в кравето масло, добавяме измитите и нарязани гъби да се задушат на тих огън. Когато остане на мазнина, прибавяме брашното да се запържи и наливаме половин литър вода. Когато заври, посоляваме и оставаме да да покъкри около 12-15 мин. Застройваме с прясното мляко и овкусяваме с чер пипер и лимонов сок.

1 2 3 4 5 6 7
8
9 10 11
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft