19 Февруари 2012
446967
Медальон с гъби
Пилешко с гъби и сметана
Гъби със сметана в гювече
Кавърма от пилешко с гъби
Гъбена супа
Гъбен сос
Задушени гъби
Супа от гъби
Гъби със сметана
Яйца с гъби
Пържоли с гъби и топено сирене
Супа от гъби
1 малка глава лук
60-70 г. кр. масло
250 г. гъби кладница (или друг вид крехки гъби , може и с печурки , но пресни)
прясно мляко - 300 мл
1 суп. л. брашно
сол
чер пипер
лимонов сок
Начин на приготвяне:
Запържваме нарязаният на ситно лук в кравето масло, добавяме измитите и нарязани гъби да се задушат на тих огън. Когато остане на мазнина, прибавяме брашното да се запържи и наливаме половин литър вода. Когато заври, посоляваме и оставаме да да покъкри около 12-15 мин. Застройваме с прясното мляко и овкусяваме с чер пипер и лимонов сок.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари