10 рецепти за вкусна домашна лютеница

вход през zajenata.bg
411785

Сурова лютеница

Продукти:
5 кг червени чушки капии
2.5 кг патладжан
2.5 кг. моркови
50 г сол
10 г смлян черен пипер
800 г - 1.2 кг готово доматено пюре
1/2 ч.ч. счукан чесън
500 мл олио

Приготвяне:
Капиите трябва да са опечени и обелени, патладжаните също, като трябва да са престояли 1 нощ така. Морковите се сваряват. Приготвените зеленчуци се смилат с машинка за месо. Смесват се и се посоляват. Прибавят се подправките, готовото доматено пюре и сгорещеното олио. Запечатват се бурканчетата и се стерилизират 30 минути. По желание може да се намали чесъна.

1 2 3 4
5
6 7 8 9 10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft