Какво да сготвим набързо от понеделник до петък

вход през zajenata.bg
134273

Телешки рулади СРЯДА

Продукти:
4 телешки пържоли
30 г масло
1 малка чаша бяло или червено вино
1 малка глава лук
малко месен бульон
лимонов сок
магданоз
черен пипер
сол
плънка:
50 г варено пилешко месо
50 г сланина
1 малка глава лук
2 лъжици галета
1 яйце
магданоз
черен пипер
сол
евентуално няколко капки коняк

Начукваме пържолите, посоляваме, поръсваме с черен пипер, лимонов сок, поставяме плънка (нарязваме ситно месото, сланината, лука и магданоза, прибавяме яйцето, галетата, черен пипер, сол и евентуално няколко капки коняк), навиваме и прикрепваме така приготвените рулади с конец. Нарязваме лука на филийки, изпържваме го в масло до пожълтяване, прибавяме руладите, изпържваме ги, заливаме с виното и бульона и задушаваме във фурна до омекване. Преди поднасяне прибавяме ситно нарязан магданоз към соса. 

1 2 3 4 5
6
7 8 9 10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft