Турски рецепти с булгур

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Турска рецепта. Булгур със пилешко по турски
255921

Турска рецепта. Булгур със пилешко по турски

Необходими Съставки

булгур - 3 ч.ч.
пилешки бутчета - 6 бр.
зехтин
масло - краве
олио
доматен сок

Начин на приготвяне

1. Пилешките бутчета се измиват хубаво и се слагат в подходящ съд за варене. След като се сварят, бутчетата се отделят в чинийка а бульонът го оставяме.

2. Избираме подходящ съд, в който ще запържим булгура със зехтин, олио и краве масло. След запържването булгурът се вари малко с гъст доматен сок, след което се добавя бульонът от бутчетата.

3.Бутчетата се запържват.

4. След като булгурът е готов, се насочваме към сервиране. За сервирането използваме плитка чинийка. Нужна е и форма за крем карамел. Във формата слагаме булгур, след което го поднасяме във чинийката и слагаме едно бутче. За декорация можем да добавем нарязан лимон и/ли кисели краставички.

1 2 3
4
5 6 7 8 9 10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft