12 Септември 2013
191440
Червени чушки с кайма и ориз
Червени чушки с гъби и кашкавал
Пилешки гюведжета с червени чушки
Мусака от червени чушки, сирене и яйца
Рецепта за топеница с червени чушки и сирене
Червени печени чушки със сирене и яйца
Печени чушки пане рецепта
Запечени чушки и домати със сирене
Червени чушки с гъби и кашкавал
5 бр. червени чушки - капия
250 г майонеза
100 г кашкавал
100 г гъби
50 г масло
2-3 скилидки чесън
сол
черен пипер
Чушките се изчистват от семето, разрязват се по дължина на 2 и се потапят за 1-2 минути във вряща подсолена вода. Гъбите се почистват, нарязват на ситно и се задушават в маслото и малко вода. Кашкавала се настъргва на едро ренде и 2/3 от него се смесва с майонезата и гъбите. Сместа се подправя със счукания чесън, черен пипер и сол и се разпределя върху студените чушки. Поръсват се с останалия кашкавал и се запичат в силна фурна за 1-2 минути.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари