2 Август 2012
539999
Пиле на тиган
Свинско и черен дроб на тиган
Шницели с картофи и кайма на тиган
Топчета от кайма с ориз на тиган
Черен дроб на тиган с домати
Картофи по селски на тиган
Черен дроб на тиган с домати
300 г черен дроб (телешки или свински)
1 кг домати
1 глава чесън
100 мл олио
сол
Приготвяне:
• Дробът се нарязва на парчета.
• Доматите се бланшират в гореща вода, и обелват се и се смилат.
• В тиган се сгорещява олиото.
• Изпържват се парчетата дроб.
• Прехвърлят се в чиния, която е застлана с кухненско руло.
• В същия тиган и мазнина се задушават смлените домати, докато се получи гъст сос.
• Връща се дробът.
• Прибавят се обелените и нарязани скилидки чесън и сол.
• Дробът се задушава, докато остане на мазнина.
Бърза кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари