Лесни постни салати рецепти

вход през zajenata.bg
293093

Чесново-орехова разядка

    * 1 ч.ч. изчистени орехови ядки
    * 2-3 бр. сухари (6 с.л. галета)
    * 1 голяма глава чесън
    * 2-3 с.л. зехтин
    * сол

Смилат се орехите, сухара се счуква на ситно. Чесновите скилидки се изчистват и пасират. Всички продукти се смесват в дълбок съд. Посолява се и се добавя зехтина. Пресова се с пасатор.
 

1 2 3 4 5 6
7
8 9 10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft