19 Май 2013
347271
Реване с прясно мляко
Реване с кисело мляко
Реване рецепта с плодове
Реване по турски рецепта
Лесно реване рецепта
Шипково реване с грис
Реване с портокалов сок
Реване с кайсии рецепта
Пловдивско реване рецепта
Шипково реване с грис
8 яйца, 8 супени лъжици грис, 100 г сметана, 2 супени лъжици захар, мармалад от шипки . За сиропа: 500 г захар, 3 чаши вода
Яйцата се разбиват на гъста пяна. Малко по малко към тях се прибавя грисът. Получената смес се излива в намазана с масло формичка и се пече в умерена фурна. От захарта и водата се сварява сироп и реването се залива с него. Захлупва се, за да се задуши. Щом сиропът попие, реването се изважда от формичката и се слага върху чиния. Отгоре се намазва с мармалад от шипки и върху него се шприцова разбитата със захарта сметана.
Торти и сладкиши
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари