9 Февруари 2012
320782
Супа от праз с картофи
Супа топчета
Зелева супа
Пилешка супа
Картофена крем супа
Шкембе чорба
Лесна пилешка супа
Пилешка супа с фиде и картофи
Крем - супа от целина и картофи
Зеленчукова супа със застройка
Крем супа
Супа от леща
Шкембе чорба
Необходими продукти:
2 кг. телешко шкембе
масло
прясно мляко
сол
червен пипер
черен пипер
чесън
оцет
лют червен пипер за овкусяване
Начин на приготвяне:
Шкембето се измива и се вари около 4 часа до хубаво сваряване. Нарязва се на кубчета и се връща отново в бульона. В отделен съд се разтопява около 1/2 пакетче масло и червения пипер. Прибавя се към шкембето и се овкусява със сол и черен пипер. Сипва се 1 ч.чаша прясно мляко, остава се да поври около 15-20 мин. Да ви е сладко!
Бележка: Чесновия лук,оцета и лютия пипер се приготвят отделно
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари