28 Януари 2012
504846
Пържени кюфтета
Плескавица
Мусака Експрес
Кюфтета с чушки
Мусака с картофи
Пълнени чушки
Руло Стефани
Шницели с плънка
Кюфтета с млечен сос
Кюфтата яхния
Сарми с лозови листа
Татарски кюфтета
Кюфтета по Цариградски
Шницели с плънка
Необходими продукти:
500 г. кайма
1 г.л. лук
1 яйце
1 филия бял хляб
Чубрица
Кимион
Черен пипер
Плънка:
1-2 гъби
100 г. кашкавал
100 г. пушено сирене
1 кисела краставичка
Панировка:
2 яйца
1 ч.ч. брашно
Олио за пържене
Начин на приготвяне:
Каймата се слага в дълбок съд. В нея се слага настъргания лук, яйцето, накиснатия хляб без кората и изстискан, черния пипер, чубрицата, кимиона. Омесва се добре престоява най-малко 1 час в хладилника.
Разделя се на шест части. Разстилат се и се в средата на всяко парче се слага по-малко кубче от кашкавала, кръгче от пушеното сирене, резенче краставичка и парченце гъба, завиват се, оформят се като шницели. Топят се в брашното и после в яйце и се пържат до зачервяване на слаб огън.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари