29 Април 2012
134273
Свинско с гъби ПОНЕДЕЛНИК
Риба със зеленчуци на лентички ПОНЕДЕЛНИК
Картофи с кисело мляко ВТОРНИК
Задушен спанак с мляко ВТОРНИК
Пилешки гулаш СРЯДА
Телешки рулади СРЯДА
Омлет с гъби и шунка ЧЕТВЪРТЪК
Яхния от картофи в микровълнова ЧЕТВЪРТЪК
Пилешко филе със сметана и естрагон ПЕТЪК
Хрупкаво филе в микровълнова ПЕТЪК
Яхния от картофи в микровълнова ЧЕТВЪРТЪК
1 кг картофи , 1 глава лук , 2 скилидки чесън , 1 стрък целина , магданоз , копър,
1 к. ч. олио , 1 ч. л. самардала , 1/2 буркан стерилизирани домати , 1 ч. л. червен пипер , сол на вкус
Лукът и чесънът се нарязват наситно. Поставят се в йенска тенджера (или друг съд за микровълнова фурна).Налива се олио и съдът се поставя във фурната за 2 минути на максимална мощност. Картофите се обелват, нарязват се на кубчета и се прибавят към омекналите лук и чесън. Разбърква се и тенджерата се връща обратно във фурната. След 10-12 минути се прибавят подправките и предварително пасираните домати. Пече се 10 минути, след което фурната се изключва, яхнията се оставя в нея още 5 минути и се сервира.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари