30 Март 2012
723702
Бързи бутер банички с гъби
Бутер баница с пилешко
Бейби кренвирши в бутер тесто
Солени и сладки бутер хапки
Бутер руло с кайма
Плетеница от бутер тесто
Охлювчета от бутер тесто
Бутерки със сирене
Писаладиер
Банички от бутер тесто
Бутер руло с кайма
* 400 г кайма
* 500 г бутер тесто
* 2 глави лук
* 1 стрък праз
* 200-300 г гъби
* 2-3 с.л. масло
* 2 бр. жълтъци
* 100 г кашкавал
* 1 бр. яйце
* черен пипер
* сол
Нарязват се лука, праза и гъбите. Запържват се в масло лука и каймата, добавят се и останалите зеленчуци и се допържва. Сваля се от огъня и се прибавят жълтъците, черния пипер и солта. Разпределя се изстиналата плънка върху бутер тестото като 2 см отстрани се оставят празни. Поръсва се с настъргания кашкавал. Намазват се краищата с разбития белтък от яйцето и се навива на руло. Маже се с жълтъка и се пече силна фурна около 20-25 минути.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари