27 Май 2012
731495

Шоколадови пирожки
Вкусни пирожки
Пирожки със сирене
Пирожки с кашкавал
Пирожки по руски
Пирожки с кисело мляко
Пирожки с кайма
Пирожки с шунка
Лесни пирожки
Бързи пирожки
Бързи пирожки
800 г брашно
1 пакетче суха мая
7-8 глави лук
1 ч.ч. олио за пържене
От брашното и сухата мая, заедно с 2 ч.ч. топла вода се замесва меко тесто. Оставя се да втаса. Правят се тънки листове, върху всеки лист се изсипва по малко от нарязания на ситно и задушен лук, посолява се, завива се на руло като се прищипва края на пирожките, за да не излиза плънката. В сгорещено олио се изпържват пирожките до зачервяване, поднасят се топли.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари