27 Май 2012
731164
Шоколадови пирожки
Вкусни пирожки
Пирожки със сирене
Пирожки с кашкавал
Пирожки по руски
Пирожки с кисело мляко
Пирожки с кайма
Пирожки с шунка
Лесни пирожки
Бързи пирожки
Пирожки с кашкавал
200 мл хладко прясно мляко
1 бр. яйце
2 бр. жълтъци
3 с.л. олио
1 ч.л. сол
42 г мая (1 кубче)
500 г брашно
160 г галета
200 г кашкавал
200 г шунков колбас
2 бр. белтъци
мазнина за пържене
От брашното, млякото, яйцето, жълтъците, олиото, солта и маята се меси средно меко тесто. Маята трябва да е предварително разтворена в млякото. Тестото не се чака да втасва. Разточва се на дебелина 3 мм. С чаша се изрязват кръгчета. С леко разбитите белтъци се мажат краищата на кръгчетата. В средата се поставят лентички от колбаса и кашкавала. Кръгчетата се навиват на рулце и се мажат с белтък, след което се овалват в галета. Оставят се да втасат около 15 минути. Изпържват се в много олио, което е загрято.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари