17 Август 2012
32816
Отстранете сланината от месото
Винаги мариновайте месото
Добавете подправки
Почиствайте грила и месото от въглени
Заменете скарата със зеленчуци на скара
Винаги мариновайте месото
Можете да намалите вредата от химикалите в месото, печено на скара, като преди това го мариновате. Ключът е да се използват киселинни маринати, които съдържат лимонов сок, оцет или бяло вино. Киселата марината понижава рН на месото, намалява образуването на канцерогненните съединения, а и подобрява вкуса на месото.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари