Няколко съвети за здравослована скара

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Винаги мариновайте месото
32816

Винаги мариновайте месото

Можете да намалите вредата от химикалите в месото, печено на скара, като преди това го мариновате. Ключът е да се използват киселинни маринати, които съдържат лимонов сок, оцет или бяло вино. Киселата марината понижава рН на месото, намалява образуването на канцерогненните съединения, а и подобрява вкуса на месото.

1
2
3 4 5
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft