17 Август 2012
32835
Отстранете сланината от месото
Винаги мариновайте месото
Добавете подправки
Почиствайте грила и месото от въглени
Заменете скарата със зеленчуци на скара
Почиствайте грила и месото от въглени
Черните нагари, които полепват по металната скара и месото ви са много вредни. Така, че почиствайте вашия грил редовно и всеки път преди употреба. Преди да консумирате вашето печено на скара месо, изстържете от него всички очевидно овъглени области. По принцип всеки път, когато правите скара с въглища, оставете пламъците да загаснат напълно и да остане само тлеещата жарава и едва тогава сложете месото върху грила. Така ще предотвратите овъгляването.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари