17 Август 2012
32816
Отстранете сланината от месото
Винаги мариновайте месото
Добавете подправки
Почиствайте грила и месото от въглени
Заменете скарата със зеленчуци на скара
Отстранете сланината от месото
Сланината не само увеличава калориите на местото, но и когато на скарата се пече тлъсто месо, е по-вероятно да се създадат въпросните вредни съединения. С отстраняването на сланините преди да метнете пържолите на грила ще избегнете този процес. По този начин избягвате една отделна група съединения – вид полициклични ароматни въглеводороди, които се образуват от мазните капки, които падат по въглищата. Оттам тези съединения преминават в дима на скарата и се отлагат по месото.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари