14 Юли 2012
103320
Вкусен пинджур
Печени домати с Mоцарела
Картофи с нахут и домати
Домати с авокадо и кашкавал
Пълнени домати с кашкавал и кренвирши
Мусака с домати и картофи
Рататуй
Пълнени домати с ориз
Домати плакия
Домати на фурна
Вкусен пинджур
1 кг домати
1 кг патладжани
1 кг чушки
4 люти чушки
200 г чесън
сол
80 мл олио
50 мл оцет
• Зеленчуците се изпичат в предварително загрята фурна на 250 С за 25-30 минути.
• Покриват се с кърпа, за да омекнат и се оставят да се охладят, след което се обелват.
• Зеленчуците се накълцват или намачкват (по възможност с дървено чукче в дървен съд).
• Смесват се в купа заедно с намачкания чесън и се посоляват.
• Поливат се с олио и оцет.
• Купата се покрива и се оставя в хладилник за няколко часа.
• Пинджурът се сервира добре охладен с пресен домашен хляб.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари