22 Април 2012
251410
Бананов бисквитен сладкиш
Райски блокчета
Руски шоколадов сладкиш
Пудинг Короната на султана
Дунавски вълни
Бърз чийзкейк
Бърз сладкиш с конфитюр
Шоколадов сладкиш с майонеза
Домашен чийзкейк с кисело мляко
Сладкиш Орео
Домашен чийзкейк с кисело мляко
400 г чаени бисквити (2 пакетчета)
150 г масло
200 г извара
300 г кисело мляко (или 200 г цедено)
200 г сметана за разбиване
1 ч.ч. пудра захар
1 ванилия
200-400 г сладко от плодове по избор
Бисквитите се смилат или начукват в хаванче. Поставят се във форма за торта и се разбъркват с разтопеното масло до получаване на хомогенен блат. Върху тях на тънък слой се намазва сладкото. Киселото мляко се прецежда. Разбива се със сметаната, пудрата захар, изварата и ванилията. След това се изсипва върху сладкото. Чийзкейкът трябва да престои в хладилник поне 4 часа, а най-добре 1 нощ.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари