Бързи рецепти със зелени чушки

вход през zajenata.bg
336226

Зелени чушки на ивички

- чушки , опечени, обелени и нарязани на тънки ивички
- една глава лук
- скилидка чесън
- добре узрели червени домати (към 350-400 гр)
- зехтин , сол и черен пипер- на вкус
Лукът се запържва в зехтина докато порозовее, може да се прибавят и 1-2 лъжици вода. Добавят се чушките и си се оставя да къкри на среден огън около 15 мин. След това се добавят доматите - обелени и нарязани на кубчета, скилидката чесън (цяла) солта и пипера и се оставя да ври докато поеме от соса ,гледай да не е воднисто.
Може да се сервира и в топъл и в студен вариант гарнирано с няколко листа пресен босилек .

1 2 3 4 5
6
7 8
Вкусна кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft