19 Февруари 2012
99893
Кайсии
Авокадо
Манго
Домат
Стафиди
Смокини
Лимон
Лук
Джинджифил
Броколи
Тиква
Спанак
Китайско зеле
Чесън
Лапад
Пшеничен зародиш
Леща
Орехи
Шарен боб
Обезмаслено мляко
Морски дарове
Сьомга
Кайсии
Кайсии
В състава им има много бета-каротин, който не позволява на свободните радикали да разрушават вътрешните структури на клетката. Особено полезни са за очите.
В организма бета-каротинът се преработва до витамин А, за който се смята, че намалява риска от някои видове рак. Един плод съдържа 17 калории, 1 г въглехидрати и никакви мазнини
Съвет: Купувайте твърди кайсии - когато омекнат те губят част от хранителните си вещества.
Още от "Здравни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари