Малки тайни за приготвянето на вкусна риба за Никулден

вход през zajenata.bg
430360

Как да варим риба

Когато варите раци, скариди или миди, това е необходимо да става на силен огън, и то в подсолена вода, а когато варите риба , огънят е необходимо да е умерен. Месото на варената на силен огън риба става много твърдо и се стяга веднага.

1 2 3 4 5 6 7 8
9
10 11 12 13
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft