2 Декември 2014
430360
Как да пържим правилно риба
Ако рибата е престояла дълго замразена
Как да приготвим пикантна риба
Как да притопляме правилно пържена риба
Как да варим риба
Премахване на миризма от риба в кухнята
Печене на рибено филе във фурна
Как да не ви залепва рибата при пържене
Как да премахнем неприятна блатна миризма на рибата
Как да отстраните миризмата от риба
Как да чистим люспите на рибата
Как да не се плъзга рибата при чистене
Как ще познаете прясната риба
Как да варим риба
Когато варите раци, скариди или миди, това е необходимо да става на силен огън, и то в подсолена вода, а когато варите риба , огънят е необходимо да е умерен. Месото на варената на силен огън риба става много твърдо и се стяга веднага.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари