Малки тайни за приготвянето на вкусна риба за Никулден

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Как да пържим правилно риба
430360

Как да пържим правилно риба

 Ако ще пържите прясна риба , след като сте я изчистили и измили, я поставете в хладилника за половин час завита в хартия, която сте намокрили с лимонов сок.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
13
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft