7 Август 2012
239967
Какво представлява руколата
Какво съдържа руколата
Хранителни стойности в 100 г рукола
Какви са качествата на руколата
Как да запазим руколата
Как да ядем рукола
Как да запазим руколата
Първото важно условие при избор на рукола или друг листен зеленчук е листата да са свежи и чупливи, а не повяхнали. Съхранява се в хладилник и трябва да се изважда непосредствено преди консумация. Не е добре да се реже с метален нож, защото съдържащият се витамин С води до окисляване и промяна на вкуса. Увехналите листа могат да се освежават в съд с ледена вода.
Още от "Съвети за дома"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари