7 Август 2012
239967
Какво представлява руколата
Какво съдържа руколата
Хранителни стойности в 100 г рукола
Какви са качествата на руколата
Как да запазим руколата
Как да ядем рукола
Как да ядем рукола
Прясна, едро накъсана и овкусена със зехтин, балсамов оцет и тънки лентички пармезан. Внася неповторим аромат и вкус към всяка салата. Чудесно се комбинира с каперси, пиньоли, кедрови ядки и шам-фъстък. Чудесна добавка към пици и паста.
Единственият недостатък на руколата е сравнително високата цена, тъй като у нас най-често е внос от Холандия или други европейски страни. Лесно може да я отглеждате вкъщи – на балкона или в градината.
Още от "Съвети за дома"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари