Пуйката – класическо угощение за Коледа – не толкова лесна, според някои за приготвяне, но пък много вкусна. Коледната пуйка може да направи Коледното ви събиране едно малко вълшебство. Със същата сила обаче може и напълно да съсипе тържеството ви. Днес ще направим Коледата възможно като ви дадем няколко много полезни и изпитани съвета за приготвянето на печена пълнена коледна пуйка, както и няколко изключително вкусни рецепти за пълнежи, които могат да се приготвят както и отделно, така и с тях да напълните своето творение и да щащнете всички гости.
Особено важно е да сте добре организирани. Приготвянето на пълнена печена пуйка е малко по-сложно и отнема повечко време, което навръх Коледа може да предизвика и нажени напрежението. Пригответе се предварително - изберете рецепта, купете всичко необходимо и не забравяте да размразите пуйката.
Първото и особено важно нещо е да запомните, че пуйката никога не бива да се слага да се пече преди да е напълно размразена в хладилника. Подчертаваме - в хладилника, не на стайна температура.
19 Декември 2012
165906
Как се пече Коледна пуйка
Още един съвет, как да опечем пуйка за Коледа
Плънка за Коледна пуйка с кестени
Плънка за Коледна пуйка с булгур
Плънка за Коледна пуйка с ядки
Плънка за Коледна пуйка с ябълки и ядки
Италианска плънка за Коледна пуйка
Плънка за Коледна пуйка с хляб
Плънка за Коледна пуйка с картофи
Плънка за Коледна пуйка с кестени
Вкусна Коледна Пуйка
Коледна пуйка на фурна
Коледа идва
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари