Картофи с моцарела и гъби
Запечени картофи с гъби
Гретен с картофи и гъби
Картофи с гъби на фурна
Мусака с картофи и гъби
Картофи с гъби и бял сос
Печени картофи с гъби и бекон
Картофи и гъби със свинско
Картофи с гъби и бял сос
гъби - 800 гр.
картофи - 400 гр.
масло - 125 гр.
брашно - 1/2 с. л.
прясно мляко - 1/2 ч. ч.
яйца - 2 бр.
магданоз - 1/2 връзка
сол
черен пипер
Гъбите се измиват, сваряват и след това се задушават в масло.
Разпределят се по порции, като се поставят в средата на блюдото а покрай тях се нареждат пържените картофи.
Самите гъби се залива със сос, приготвен като маслото се разтапя и в него се запържва брашното. Разрежда се с прясното мляко и част от гъбения бульон.
Застройва се с разбитите жълтъци, сол и черен пипер.
Получения бял сос се разлива само върху гъбите и порциите се наръсват със ситно нарязан магданоз.
Вкусна кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари