26 Октомври 2012
99428
Конфитюр от портокали
Конфитюр от смокини
Конфитюр от круши
Конфитюр от дюли
Конфитюр с моркови
Конфитюр с тиква и орехи
Конфитюр от ананаси и банани
Конфитюр от сини сливи
Конфитюр от ананаси и банани
Необходими продукти:
- 500 г банани
- 500 г ананас, нарязан на кубчета
- 500 мл вода
- 600 г захар
- 125 мл тъмен ром
- лимонов сок
Начин на приготвяне:
Бананите се обелват и поливат с лимонов сок. В дълбока тенджера се слагат водата и захарта. Вари се до получаването на гъст сироп. След това се добавят плодовете и се оставя да къкри на тих огън, като се разбърква от време на време. Вари се до готовност. След това се налива ромът, разбърква се добре и се разпределя в буркани. За да се запечатат се обръщат с капачките надолу.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари