Кавармата е българско ястие, печено на фурна в гювечета. Най-често то съдържа месо (свинско и / или пилешко, агнешко), лук, чубрица, чушки, пипер, сол.При бесарабските българи от Украйна и Молдова се приготвя по коренно различен начин. Както и да е, тук предлагаме различни вариации на кавърма, с различни по вид меса. Ето ги рецептите:
Кавърма със свинско и праз
Свинска кавърма на плоча
Агнешка кавърма
Кавърма с черен дроб
Кавърма със сухи смокини и свинско
Кавърма със свинско и гъби
Кебап кавърма
Кавърма с пилешко
Кавърма със свинско, или телешко
Вкусни рецепти
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари