Апетитка и лютивка рецепти

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Лютивка със зелени домати
518460

Лютивка със зелени домати

3 кг зелени домати
1 кг средно люти чушки
1 връзка магданоз
2 ч.ч. оцет
2 ч.ч. захар
3 с.л. сол
500 мл олио

От последните четири съставки се прави марината, която се слага на котлона да заври. След завирането на маринатата в нея се слагат нарязаните на кубчета домати. Варят се 20 минути на умерен котлон, като се разбъркват често. Изваждат се доматите от маринатата с решетъчна лъжица и се слагат чушките (нарязани на шайби) по същия начин да врат 20 минути. Връщат се доматите в маринатата при чушките, нарязва се връзка магданоз и се пълни в бурканчета. Стерилизират се за 10 минути. Излизат около 13 малки бурканчета.

1 2 3 4
5
6 7 8 9 10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft