6 Септември 2013
518460
Апетитка с чорбаджийски чушки
Апетитка с печени чушки, домати и чорбаджийски чушки
Апетитка с чорбаджийски чушки, или чушки сорт рибки
Лютивка със сос от чушки и чесън
Апетитка с домати, моркови и чесън
Лютивка със зелени домати
Лютивка с доматен сос
Лютивка със зелени чушки
Лютивка с чушлета шипка
Апетитка с готово пюре
Лютивка със зелени домати
3 кг зелени домати
1 кг средно люти чушки
1 връзка магданоз
2 ч.ч. оцет
2 ч.ч. захар
3 с.л. сол
500 мл олио
От последните четири съставки се прави марината, която се слага на котлона да заври. След завирането на маринатата в нея се слагат нарязаните на кубчета домати. Варят се 20 минути на умерен котлон, като се разбъркват често. Изваждат се доматите от маринатата с решетъчна лъжица и се слагат чушките (нарязани на шайби) по същия начин да врат 20 минути. Връщат се доматите в маринатата при чушките, нарязва се връзка магданоз и се пълни в бурканчета. Стерилизират се за 10 минути. Излизат около 13 малки бурканчета.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари