Апетитка и лютивка рецепти

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Лютивка със сос от чушки и чесън
518460

Лютивка със сос от чушки и чесън

3 кг сладки месести чушки
1 кг люти чушки
200 г чесън
650 г захар
500 мл олио
750 мл оцет
4 с.л. сол
2 връзки магданоз

Чушките се изпичат, обелват и смилят заедно със скилидките чесън в машинка за месо. Прибавят се подправките. Обърква се всичко и се оставя да престои 24 часа. Пълнят се бурканчета и се стерилизират за 3-5 минути.

1 2 3 4 5 6
7
8 9 10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft