6 Септември 2013
518460
Апетитка с чорбаджийски чушки
Апетитка с печени чушки, домати и чорбаджийски чушки
Апетитка с чорбаджийски чушки, или чушки сорт рибки
Лютивка със сос от чушки и чесън
Апетитка с домати, моркови и чесън
Лютивка със зелени домати
Лютивка с доматен сос
Лютивка със зелени чушки
Лютивка с чушлета шипка
Апетитка с готово пюре
Лютивка със сос от чушки и чесън
3 кг сладки месести чушки
1 кг люти чушки
200 г чесън
650 г захар
500 мл олио
750 мл оцет
4 с.л. сол
2 връзки магданоз
Чушките се изпичат, обелват и смилят заедно със скилидките чесън в машинка за месо. Прибавят се подправките. Обърква се всичко и се оставя да престои 24 часа. Пълнят се бурканчета и се стерилизират за 3-5 минути.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари