1 Юли 2012
1595003
Огретен
Огретен със спагети и шунка
Немски огретен
Огретен с шунка
Огретен с прясно и кисело мляко
Огретен с картофи на шайби
Огретен със сирене, кашкавал и картофи
Огретен с картофи
Огретен
кашкавал - (Витоша)
картофи - 1 кг.
лук - 1 глава
черен пипер - смлян
босилек
копър
яйца - 4 бр.
сметана - готварска 200 мл.
прясно мляко - 125 гр.
сол
подправки - по желание
Картофите се обелват, измиват се и се нарязват на кръгчета.
Смесват се със ситно нарязан лук и настърганият кашкавал.
Яйцата се разбиват със сметаната и млякото. Прибавя се босилекът, подправките на вкус.
Картофите се подреждат в намаслена тава за печене. Заливат се със сметановата смес и се разбъркват. Пекат се в предварително загрята фурна на 200 С за около 1 час и 15 минути (зависи от фурната Ви).
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари