Рецепти с риба

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Печена бяла риба с мастика
84908

Печена бяла риба с мастика

4 филета бяла риба

1 чушка
1 тиквичка
4 с. л. мастика
олио
сол, мащерка

• Продуктите предварително се поръсват с малко сол.
• Според големината на рибното филе се разстила фолиото, което предварително се намазва с олиото.
• Обелената тиквичка се нарязва на дълги ленти по цялата дължина.
• Приготвят се 4 порции, като във всяка се нарежда тиквичка, върху нея нарязаната на ивици чушка, зеленчуците се поръсват с мащерка.
• Върху канапето от зеленчуци се слага рибата, която се залива с по 1 с. л. мастика.
• Фолиото се завива във формата на бонбон (плик) или друга интересна форма.
• Бялата риба се пече в силно загрята фурна (220 С) до готовност около 25 минути. 

1 2 3 4 5
6
7 8
Вкусни рецепти
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft