Пилешки дробчета с ориз
Панирани пилешки дробчета
Вкусни пилешки дробчета на фурна с лук
Пилешки дробчета с филе и зеленчуци
Пилешки дробчета с гъби
Пилешки дробчета навити с бекон
Пилешки дробчета с бекон и кашкавал
Пилешки дробчета с гъби и зеленчуци
Пилешки дробчета навити с бекон
500 г пилешки дробчета
200 г бекон
200 мл сметана за готвене
1 с.л. тахан
пипер меланж
кимион
сол и зехтин
магданоз за декорация
10 г масло
Приготвяне:
Овкусете пилешките дробчета със сол, пипер меланж и кимион. В загрят тиган с малко зехтин запечатайте дробчетата. Увийте запечатаните дробчета с бекон и наредете в тава за печене. Запечете в загрята фурна на 200С за 20 минути. За соса в тиган загрейте сметаната за готвене и тахана. Непрекъснато бъркайте, докато соса се сгъсти. Накрая на термичната обработка добавете бучка масло. Овкусете със сол и пипер меланж. Поднесете порция от дробчетата със соса и гарнирайте със стрък магданоз.
Вкусна кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари